Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Baghetă de polistiren: ascunde imperfecțiunile peretelui. Simplu

Te-ai apucat de renovat, văruit și alte cele, acum că stai mai mult pe acasă? Nu te putem ajuta fizic, dar câteva sfaturi ca sa îți iasă treaba bună, îți putem oferi. De exemplu, pentru ca pereții să arate impecabili, folosește o baghetă de polistiren care va ascunde micile imperfecțiuni, dar totodată va oferi și un aspect îngrijit și elegant al camerei.

Baghetă de polistiren: cum o aplici și la ce ajută

Dacă ai terminat de dat și ultima mână de var, atunci e momentul să verifici și cele mai mici detalii. Dacă există mici defecte sau imperfecțiuni la îmbinare dintre tavan și perete, nu trebuie să îți faci nicio grijă. Alege modelul de baghetă de polistiren care ți se pare cel mai potrivit și acoperi acea zonă cât ai clipi. Poți vedea numeroase modele de baghete în catalogul nostru de decorațiuni, așa încât atunci când pleci la cumpărături să știi exact ce îți trebuie. În afară de baghetă, mai ai nevoie de un adeziv potrivit pentru polistiren (îți recomandăm adezivul Titan) și să măsori cu exactitate dimensiunile peretelui, pentru a cumpăra cantitatea potrivită.

Ce îți trebuie pentru montajul baghetei de polistiren:

  • baghetele necesare;
  • adeziv și dispozitiv de aplicat adezivul;
  • creion;
  • ruletă;
  • o unealtă pentru tăieri/decupări, în funcție de caz;
  • o cârpă umezită pentru a șterge eventualele urme de adeziv de după aplicare.

Măsori zona unde vrei să aplici bagheta. ți faci marcajele necesare. Calculezi ce trebuie decupat*, dacă e cazul, probezi ca îmbinările (în special la colțuri) să se potrivească. Aplici adeziv pe bagheta de politsiren și apoi o aplici pe perete, presând foarte ușor astfel încât adezivul să adere, dar bagheta să nu crape. Ideal ar fi să te mai ajute cineva, ca să fie mai ușor. Lipirea se începe din colțuri, pentru a vă asigura că se îmbină perfect.

*bagheta se așează cu fața  în jos, se fixează și se taie la capăt sub unghi de 45 de grade. Marginea tăiată trebuie șlefuită ușor, astfel încât să fie neted și se îmbine corect cu următorul capăt.

La ce ajută baghetele?

Bagheta de polistiren este ideală pentru a ascunde imperfecțiunile. Nu toți pereții sunt perfect drepți și mai ales atunci când îți doreti o culoare închisă pentru pereți air tavanul e deschis la culoare, discrepanțele devin deranjante. Cu ajutorul unei baghete, aceste defecțiuni devin mai puțin sesizabile. De asemenea, baghetele sunt folosite și cu scop estetic – ele oferă un aspect elegant întregii încăperi și dacă sunt aplicate corect, par a fi sculpturi ale peretelui.

baghetă de polistiren

Unde găsiți produsele Promo Plus?

Promo Plus acoperă 70% din piață în domeniul furnizării de materiale de constructii, articole pentru amenajări interioare și decoratiuni, cu peste 5000 de produse. Găsiți produsele noastre în magazinele de profil din orașul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și inspirație, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta