Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 08:30 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Despre Noi

Compania Promo Plus a fost infiintata in anul 1993 avand ca domeniu de activitate comertul cu materiale de constructie. Inca de pe atunci, obiectivul nostru era unul precis:  extinderea vanzarilor la nivelul intregii tari, prin comercializarea unor produse de buna calitate, la costuri rezonabile.

Urmarind indeaproape gusturile consumatorilor am incercat sa raspundem cererilor acestora. In acest fel, am reusit sa cunoastem caracteristicile specifice pietei romanesti si ne-am largit constant gama de produse.

Anul 2002 a reprezentat momentul decisiv in dezvoltarea companiei noastre, deoarece am inceput activitatea de distributie a materialelor electrice, dupa care au urmat articolele pentru amenajari de interioare, sanitare si decoratiuni. In aceasta perioada am colaborat cu renumiti producatori si importatori de pe piata romaneasca.


Din dorinta de a oferi produse noi clientilor nostri, in anul 2006, ne-am decis sa colaboram cu firme din afara tarii noastre, realizand si primul import din Polonia.

Odata cu intrarea in UE am participat la diferite targuri internationale de specialitate, dezvoltand relatii trainice cu renumiti producatori din Polonia, Germania, Cehia si Grecia. De-a lungul anilor, am castigat increderea partenerilor nostri externi obtinand astfel contracte de exclusivitate pentru intreg teritoriul Romaniei.

Astazi, Promo Plus acopera aproximativ 70% din piata romaneasca in domeniul furnizarii de materiale de constructii, articole pentru amenajari interioare si decoratiuni.

Portofoliul nostru de clienti este in continua dezvoltare, iar datorita seriozitatii, am reusit sa ne formam un numar de peste 600 de clienti ce reprezinta retele de magazine, distribuitori si retaileri.

Oferim clientilor nostri o gama larga de produse, ce depaseste peste 5000 de repere, care provin de la producatori nationali sau din importuri.

La nivel logistic, Promo Plus dispune de masini proprii care asigura transportul marfii catre client, in cel mai scurt timp. Acesta fiind si unul dintre atuurile noastre.

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta