Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vopsea calorifer și alte produse tip spray pentru retușuri diverse

Trecerea timpului, micile accidente (izbituri, zgârâieturi) își lasă amprenta pe lucrurile noastre și, deși sunt perfect funcționale, aspectul lor fizic ne îndeamnă să le schimbăm. Însă, pentru a evita cheltuieli mari și nu neapărat necesare, noi vă venim în ajutor cu o serie de spray-uri tehnice, printre care și vopsea calorifer, ori vopsea pentru retușul căzii sau a frigiderului, astfel încât să puteți reda aspectul frumos și îngrijit al obiectelor. Ate produse din gama Decor Plus sunt prezentate la noi pe blog.

Prezentare gamă

Spray pentru retușul obiectelor din casă: vopsea calorifer, vopsea pentru frigider, vopsea pentru cadă

Vopsea calorifer. Emailul sub formă de spray este ideal pentru vopsirea suprafețelor și a elementelor din fontă, oțel, aluminiu, aliaje de cupru, care sunt expuse la acțiunea temperaturilor ridicate. Recomandat la vopsirea instalațiilor de încălzire centralizată, caloriferelor, țevilor, boilerelor etc. Formează un strat dur și neted, protejând astfel suprafețele vopsite de coroziune și de deteriorări mecanice. Alb persistent timp îndelungat. Nu se îngălbenește, rezistând perfect la temperaturi cuprinse între -20°C și 100°C. Datorită formulei sub formă de spray vă permite să ajungeți cu ușurință la locurile greu accesibile pentru pensulă.

vopsea calorifer

Vopsea pentru retușul electrocasnicelor. Ideal pentru vopsirea și retușul: mașinilor de spălat, frigiderelor și a altor aparate electrocasnice. Se pretează și la aplicarea pe piese de mobilier sau unelte. Formează un strat dur și lucios, rezistent la temperatură, crăpare, zgâriere și decojire.

Vopsea pentru retușul căzi și a altor obiecte sanitare. Ideal pentru vopsirea și retușul diverselor obiecte sanitare: căzi de baie, chiuvete, căzi de duș, lavoare, mobilier de baie. Formează un strat dur și lucios, rezistent la temperatură, crăpare, zgâriere, decojire, la acțiunea razelor solare și a precipitațiilor, rezistent la apă.

Spray vopsea pentru retușul acoperișurilor din țiglă metalică

Vopsea profesională pentru acoperișuri metalice – finisare cu luciu. Spray profesional pentru renovarea suprafețelor și a acoperișurilor din tablă lucioasă. Rezistență la condițiile atmosferice, proprietăți anticorozive și de impermeabilitate. Vopseaua poate fi utilizată pe: metal, material plastic, baze acrilice, straturi de vopsea învechită sau peste vopsele termoplastice. Aderență excelentă la diverse suprafețe!

Vopsea profesională pentru acoperișuri metalice – finisare mată. Spray profesional pentru renovarea suprafețelor și a acoperișurilor din tablă mată. Rezistență la condițiile atmosferice, proprietăți anticorozive și de impermeabilitate. Vopseaua poate fi utilizată pe: metal, material plastic, baze acrilice, straturi de vopsea învechită sau peste vopsele termoplastice. Aderență excelentă la diverse suprafețe!

Unde găsiți produsele Promo Plus?

Promo Plus acoperă 70% din piață în domeniul furnizării de materiale de constructii, articole pentru amenajări interioare și decoratiuni, cu peste 5000 de produse. Găsiți produsele noastre în magazinele de profil din orașul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și inspirație, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta