Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Spray auto Decor Plus, aliatul de nădejde pentru îngrijirea mașinii

La Promo Plus găsești totul pentru casă și grădină, dar nu am uitat nici de mașina ta. Astfel, în gama de produse Decor Plus vei descoperi variante de spray auto ideale pentru îngrijirea mașinii tale. De asemenea, tot de la Decor Plus vei găsi și spray vopsea, despre care am vorbit aici, dar și produse pentru retușul diferitelor obiecte din casă (calorifere, căzi de baie etc.) pe care le-am prezentat într-un articol separat.

Spray auto Decor Plus

Mașina ta are nevoie de cea mai bună îngrijire, pentru ca tu și cei dragi să fiți mereu în siguranță. Îți recomandăm  spray-ul Decor Pluspentru curățarea frânelor, un produs excelent pentru curățarea și degresarea discurilor și plăcuțelor de frână, discurilor de ambreiaj și a altor piese lubrifiate, realizate din metal, din componența mașinii, a utilajelor, instalațiilor etc.

Vopsea acrilică profesională pentru jante și capace de roți. Vopsea acrilică de înaltă calitate, cu efect metalizat, pentru vopsirea jantelor și capacelor roților de automobile, motociclete și a altor obiecte din plastic, aluminiu și diverse metale. Uscare rapidă! Formează un strat dur și elastic rezistent la zgâriere, lovituri și factorii de mediu. Nuanțe disponibile: argintiu satinat, negru satinat. Recomandar: Suprafețele din metal trebuie acoperite anterior cu un strat anticoroziv, de exemplu cu Primer Anticoroziv Decor Plus sau Zinc Spray.

Vopsea profesională pentru barele de protecție. Vopsea acrilică de înaltă calitate pentru vopsirea barelor de protecție, spoilerelor și a altor elemente. Uscare rapidă! Formează un înveliș dur și elastic, rezistent la zgâriere, loviri și la condițiile atmosferice. Nuanța disponibilă: negru mat.

Vopsea profesională pentru etriere de frână. Pentru vopsirea etrierelor de frână șI a tamburilor. Formează un strat dur, cu luciu puternic, rezistent la benzină, abraziune, zgâriere șI temperaturi de până la 150°c. Nuanțe disponibile: galben, roșu, albastru, negru. Suprafața care urmează a fi vopsită trebuie să fie uscată și degresată. Temperatura optimă de utilizare începe de la valoarea de 18°C.

Unde găsiți produsele Promo Plus?

Promo Plus acoperă 70% din piață în domeniul furnizării de materiale de constructii, articole pentru amenajări interioare și decoratiuni, cu peste 5000 de produse. Găsiți produsele noastre în magazinele de profil din orașul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și inspirație, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta