Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Plintă parchet cu montare rapidă

Parchetul din lemn este una dintre opțiunile cele mai căutate pentru podele, întrucât este ușor de montat și de întreținut, vine într-o varietate de modele, culori și texturi care se potrivesc oricărui stil de amenajare interioară. Un detaliu important al podelei cu parchet din lemn este plinta. În gama de produse Promo Plus veți găsi plintă parchet cu montare rapidă, într-o varietate de nuanțe. În câteva ore, îți poți transforma orice încăpere din cameră și vei avea satisfacția unui lucru făcut cu mâna ta.

Plintă parchet – de ce este necesară și cum o poți monta singur?

Să îți pui parchet singur nu este deloc greu, cu atât mai mult cu cât parchetul laminat este conceput cu un sistem de îmbinare tip „click”, așa încât montarea parchetului este ca un joc de puzzle. Nici prețurile nu sunt deloc mari, așa încât nu trebuie decât să îți alegi modelul dorit și, cu puțină pricepere poți să schimbi radical o cameră din casă, într-o singură zi.

Desigur, și în cazul parchetului, un rol important îl au detaliile de finețe. În această categorie intră o plintă parchet, fără de care podeaua ta ar avea un aspect de lucru neterminat (nefinisat). Vezi în catalog plintele noastre. Plinta pentru parchet are rol îndeosebi esetetic, întrucât ascunde/maschează cablurile electrice și TV. Montarea ei se face foarte simplu, cu ajutorul șuruburilor, direct pe perete. Plintele pentru parchet de la Promo Plus sunt confecționate din materiale de foarte bună calitate, sunt ușor elastice, astfel încât se adaptează oricărui tip de spațiu (peretele deseori nu este perfect drept, așa încât plinta trebuie să se poată mula după el).

plintă parchet

Un alt aspect important este să alegeți plinta astfel încât să se potrivească bine cu parchetul. Vă recomandăm să le achiziționați împreună, pentru a fi siguri.  Înainte de a merge la cumpărărturi, măsurați foarte bine suprafața podelei, calculați cât produs aveți nevoie, pentru a nu cumpăra prea mult. Trebuie să aveți în vedere și o unealtă pentru eventualele decupaje necesare, dar și buretele care se pune sub parchet, cu rol izolator.

Unde găsiți produsele Promo Plus?

Toate produsele noastre Promo Plus sunt disponibile în magazinele de profil din orașul vostru. Pentru informații suplimentare, îl puteți contacta pe unul dintre responsabili zonali.

Urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook pentru mai multe noutăți.

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta