Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Apucă-te de decorat, în stilul Promo Plus

Fie casa cât de mare, fără nicio decorațiuni ochioasă… n-are farmec la fel. Noi știm asta, așa încât, dacă tot ne desfășurăm activitatea de atâția ani sub deviza „totul pentru casă și grădină”, este de la sine înțeles că din repertoriul nostru de produse nu putea lipsi o gamă esențială: decorațiuni casă.

Decorațiuni casă: noi când decorăm, nu ne jucăm…

… sau poate ne jucăm, că deh, până la urmă să-ți decorezi casa trebuie să fie o reală plăcere. Nouă ne place foarte mult procesul de căutare a obiectului potrivit, la locul potrivit. Și cum the devil lies in details, vorba americanului, alegem pe sprânceană fiecare chițibuș. Aruncă o privire prin catalogul nostru, la secțiune decorațiuni și ai să vezi din câte ai de optat.

Și experiența ne-a mai învățat ceva: decorarea casei nu stă doar în alegerea unui bibelou simpatic, a unui tablou sau rame foto, ci și în finisarea impecabilă a interiorului. Nu lăsăm nimic de izbeliște, doar suntem profesioniști.

Nici perdeaua sau draperia nu se pune așa, pe orice suport. Îl alegem pe cel potrivit cu restul decorului, astfel că fie optezi pentru o galerie din lemn sau metal, cu capete decorative (avem o gamă largă din care poți alege, uhu), ori pe șină.

decorațiuni casă

Pereții… hmmm, orice culoare de var este bine pusă în valoare de o baghetă elegantă, montată cu simț de răspundere. Sau, poți opta pentru plăci de polistiren, diferite modele, pentru a decora un perete întreg, mai fancy :). Desigur, și adezivul pentru lipirea lui îl găsești tot la noi.

Lustrele, aplicele… altă poveste care își găsește final fericit în catalagul despre care tocmai vorbeam, dar la secțiunea instalații electrice.

Pentru fereastra de la bucătărie, de exemplu, poți alege o minunată și colorată roletă textilă, care îți va oferi o pată de culoare în încăpere, dar te va proteja și de soarele preeea strălucitor, uneori, ori de privirile curioase ale vecinilor.

Ehe, și mai avem și autocolante cu care îți pui creativitatea la contribuție. Îți poți face de cap schimbând fața lucrurilor de prin casă. Le dai altă viață, la costuri mici, cu satisfacții mari.

La noi găsești multe dintre cele trebuincioase unei case respectabile, dar nu vrem să le divulgăm pe toate, ci să te lăsăm pe tine să descoperi ce îți place și ce îți este necesar.

Dacă ai nevoie de noi, îți stăm la dispoziție cu informații pe pagina noastră de facebook sau ne poți contacta la nr. tel.: 0230 517 990, ori email: office@promoplus.ro

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta