Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cum să-ți decorezi casa cu autocolante

Îți dorești un proiect de decorare a casei cu efect wow? Atunci, noi îți propunem să achiziționezi câteva autocolante cu care vei putea să-ți pui imaginația la încercare. Îți poți face de cap schimbând fața lucrurilor de prin casă. Le dai altă viață, la costuri mici, cu satisfacții mari.

Decorează camera copilului cu cele mai drăgălașe autocolante

În gama de autocolante de la noi, vei găsi modele deosebite pentru camera celor mici. Puteți opta pentru autocolante în culori uni, din care să compuneți voi diverse modele (le puteți și decupa) sau pentru modele cu fluturași, flori șamd. Înainte de a face orice achiziție, discutați cu copilul pentru a alege împreună o tematică. Cu siguranță, decorarea camerei împreună cu cel mic va fi foarte distractivă, pentru toată familia.

Desigur, nu doar camera copilului poate fi decorată cu autocolante. Poți să te gândești la diferite tematici și pentru living, bucătărie sau dormitorul matrimonial.

autocolante

Autocolante pentru mobilă și ferestre

Dacă vrei să dai un suflu nou mobilei din casă, o poți face tot cu ajutorul autocolantelor. Măsuțe, dulăpioare – tot ce îți trebuie, pentru a le face ca noi, sunt niște autocolante de bună calitate și puțină îndemânare. E un proiect pe care îl poți face singur sau în care îi poți implica și pe cei din familie.

În ceea ce privește ferestrele, dacă îți plac vitraliile, dar nu te încumeți să le pictezi chiar tu, alege autocolantul potrivit și decorarea ferestrelor va fi gata cât clipești.

autocolante

Tu ce ai decora cu ajutorul autocolantelor?

Decorațiuni casă: noi când decorăm, nu ne jucăm…

… sau poate ne jucăm, că deh, până la urmă să-ți decorezi casa trebuie să fie o reală plăcere. Nouă ne place foarte mult procesul de căutare a obiectului potrivit, la locul potrivit. Și cum the devil lies in details, vorba americanului, alegem pe sprânceană fiecare chițibuș. Aruncă o privire prin catalogul nostru, la secțiune decorațiuni și ai să vezi din câte ai de optat.

Unde găsești produsele Promo Plus?

Promo Plus acoperă 70% din piață în domeniul furnizării de materiale de constructii, articole pentru amenajări interioare și decoratiuni, cu peste 5000 de produse. Găsiți produsele noastre în magazinele de profil din orașul dumneavoastră.

Dacă ai nevoie de noi, îți stăm la dispoziție cu informații pe pagina noastră de facebook sau ne poți contacta la nr. tel.: 0230 517 990, ori email: office@promoplus.ro

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta