Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Bocanci de lucru. Alege încălțămintea ideală, pentru munca în siguranță

Fie că lucrezi pe un șantier, fie că lucrezi pentru proiectele personale de acasă, siguranța ta trebuie să fie pe primul loc. Alege întotdeauna cel mai bun echipament de protecție și nu uita că o pereche de bocanci de lucru este cea mai bună investiție pentru protecția ta și pentru confort sporit, atunci când muncești.

bocanci de lucru

Bocanci de lucru pentru siguranța ta și confort în timpul muncii

Alegerea unui echipament de protecție adecvat mediului în care lucrați trebuie făcută cu maximă seriozitate, luând în calcul pericolele la care vă expuneți și la cum trebuie să vă protejați.

Întotdeauna alegeți echipamente de protecție de înaltă calitate, întrucât acestea trebuie să cumuleze mai multe avantaje deodată:

– să ofere protecție bună;

– să fie confortabil la purtat – gândiți-vă la câte ore lucrați pe zi;

– să fie rezistent la uzură, spălări/igienizări repetate.

În ceea ce privește munca în mediul construcțiilor, un echipament de protecție adecvat unei astfel de activități trebuie să conțină elemente pentru:

  • protecția capului (mai ales în construcții unde există pericolul să cadă diverse materiale etc.);
  • a mâinilor și a picioarelor;
  • protecția feței (aici includem ochelarii; măștile împotriva prafului/gazelor și a altor noxe, în funcție de mediul în care lucrați; căști pentru urechi, astfel încât dacă lucrați într-un mediu foarte zgomots să nu vă fie afectat auzul);
  • a corpului (protecție împotriva prafului, împotriva vântului/ploii, veste refelctorizante pentru o mai bună vizibilitate a lucrătorului în condiții speciale etc.).

Încălțăminte de protecție joacă un rol deosebit de important, mai ales că munca fizică presupune și mult stat în picioare, deplasări, în timp ce cărați obiecte grele, urcări și coborâr repetate și multe riscuri de accidentări (vă puteți scăpa peste picioare diferitele unelte cu care lucrați, de exemplu, sau vă puteți lovi din greșeală etc.). Vă recomandăm, așadar alegerea unor bocanci din materiale de foarte bună calitate (piele), în funcție de sezon: modele îmblănite, pentru toamnă-iarnă, pantofi, bocanci de lucru pentru vară, cizme de cauciuc (pentru mediile unde se presupune că stați mult timp cu picioarele în apă) etc.

Încălțămintea de protecție trebuie să aibă vârful dotat cu protecție metalică și talpă ergonomică, pentru a vă asigura siguranță și confort.

Unde găsiți produsele Promo Plus?

Promo Plus acoperă 70% din piață în domeniul furnizării de materiale de constructii, articole pentru amenajări interioare și decoratiuni, cu peste 5000 de produse. Găsiți produsele noastre în magazinele de profil din orașul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și inspirație, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de facebook.

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta