Meniu
Suceava, str. Nicolae Catanescu Nr. 7
Program: Luni - Vineri, 8:00 - 16:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Apucă-te de grădinărit. La noi găsești tot ce îți trebuie

Fie că te gândești să te apuci de un nou hobby, fie că ești un grădinar cu experiență, la Promo Plus vei găsi întotdeauna câteva articole pentru grădinărit care să îți vină de ajutor. Cu siguranță, plantele și legumele tale îți vor fi recunoscătoare pentru grija pe care le-o porți.

grădinărit

Apucă-te de grădinărit cu ustensilele potrivite

De la cele mai mici accesorii, până la cele mai importante unele din kitul pentru grădinărit, în oferta noastră toate sunt disponibile. Produsele noastre, așa cum bine știți deja, se găsesc în magazinele specializate. Desigur, oricând doriți mai multe informații, puteți lua legătura cu unul dintre reprezentanții noștri zonali. Noi îți prezentăm, în continuarea, câteva produse utile pentru grădinărit, dar și câteva sfaturi de îngrijire a grădinii, de care să ții cont, mai ales atunci când ești la început de drum.

Unelete pentru îngrijit grădina

Hârleț, lopată, furcă… tu doar spune, noi sigur avem ce îți trebuie. Produsele nostre sunt de cea mai bună calitate, rezistente în timp și de mare ajutor pentru a-ți pune la punct grădina, oricât de mare ar fi ea.

grădinărit

Unelte pentru tăiat: ai grijă și de grădina de acasă, și de via din deal sau livadă

Copacii, via, plantele, toate au nevoie de îngrijire specifică, acest lucru presupunând și toaletarea copacilor, ori tăierea buruienilor parazite care pot compromite plantele bune, de exemplu.

Tot ce îți trebuie pentru udarea/irigarea grădinii

Apa are importanță vitală, așa că un sistem de irigare/udare al grădinii este esențial, pentru a te putea bucura de roadele muncii tale. În gama noastră de produse, vei descoperi furtunuri de diferite dimensiuni, racorduri și aspersoare, pompe pentru stropit, stropitori și multe alte produse necesare pentru a asigura aportul de apă optim, minunatelor tale plăntuțe.

 

Sfaturi pentru îngrijirea grădinii

Acum că ți-ai alcătuit un kit de grădinărit, hai să vedem împreună câteva sfaturi utile legate de îngrijirea, întreținerea și amenajarea grădinii tale.

Unul din sfaturile noastre este plantarea răsadurilor la o distanță suficient de mare pentru ca fiecare plantă să aibă loc să se dezvolte în voie. Pentru asta, folosește-te de un metru sau chiar de coada de la unelte, pentru a estima distanța dintre plante. Mai ales dacă alege să cultivi legume de soiuri diferite, așa cum sunt, de exemplu, roșiile,  pune etichete rezistente la intemperii, pentru a ști exact ce ai plantat. Dacă ai plante mai pretențioase, ce necesită o hidratare intensă, creează-ți un irigator local pentru ele, folosindu-te de un recipient din sticlă sau plastic, pe care să îl umpli cu apă și pe care să-l îngropi cu gura în jos (doar gâtul sticlei, de ex.) lângă plantă.

Ai grijă întotdeauna să strângi crengile și frunzele căzute, diferitele gunoaie pe care le poate aduce vântul, și să scoți buruienile parazite.

Dacă îți dorești o grădină cu flori, interesează-te din timp când este momentul prielnic pentru a planta semințele. Poți să îți creezi o grădiniță de flori uni (ori din punct de vedere al sortimentului, ori din punct de vedere cromatic) sau o grădină eterogenă, plină cu soiuri  de plante în culori și dimensiuni diferite. Poți să te gândești și la amenajarea unei grădini verticale, fie optând pentru ghivece pe care le poți lega cu o sfoară solidă pentru a crea un perete de flori, fie pentru plantele agățătoare.

grădinărit

Te poți folosi de diferite accesorii în amenajarea grădinii tale, cum ar fi statuete, lămpi solare, vase decorative mari cu aspect antichizat pentru ghivecele de flori etc.

Grădina ta cum arată sau cum ți-ai dori să arate?

Dacă ai nevoie de noi, îți stăm la dispoziție cu informații pe pagina noastră de facebook sau ne poți contacta la nr. tel.: 0230 517 990, ori email: office@promoplus.ro

Catalogul Promo Plus direct pe e-mail
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei primi catalogul Promo Plus direct pe e-mail.

Sunteti de acord sa primiti emailuri de la S.C. Promo Plus S.R.L?

Va puteti dezabona oricand, folosind link-ul din subsolul emailurilor primite. Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin apasarea butonului de abonare, sunteti de acord sa transferam datele dvs catre MailChimp pentru procesare.Citește mai mult despre practicile MailChimp

Închide harta